• Friday, November 21, 2008

    Anda Tetamu Kami

    SALAM semua... By the time entry ini di-auto-publish-kan kami sudah pun berada dlm kapal terbang menuju ke Kuala Lumpur, insya-Allah. Berkemungkinan juga semasa entry ini dibaca, kami sudah pun berada di Tanah Air. Dalam cuti kami yg lebih sikit dr 2 minggu ini, kami bercadang mengadakan kenduri Aqiqah untuk adik seperti kat atas tu. Jadi kami sekeluarga dengan seikhlas hati menjemput semua pembaca blog ini, tak kira kenalan lama atau baru, berserta dgn family sekali untuk datang menghadiri. Anda tetamu kami...


    Pelan ni based on tol Jelapang yg lama... tol yg baru aku tatau kat mana.

    Semoga dengan kehadiran anda akan bertambahlah keberkatan majlis ini. Insya-Allah. Jom pekena kambing!


    Datang ya...

    **** ** ****

    7 Comments:

    Blogger afid said...

    ohoho..selamat bercuti di kg! terima kasih jemput..:)

    11/23/2008 11:46 pm  
    Blogger miesha said...

    WAH!!! Seronok nyer dapat balik kampung. selamat bercuti,dan terima kasih di atas jemputan.

    11/25/2008 6:12 am  
    Blogger suealeen said...

    selamat hari raya aidiladha...
    masih di malaysia ke?

    12/09/2008 1:26 am  
    Blogger DBI said...

    selamat memboroikan diri ngan makanan yg best best ittew...

    12/11/2008 5:52 pm  
    Blogger ASR said...

    afid & miesha: Sesama... :)

    Suealeen: Sudah tidak di Malaysia lagi...

    Dbi: Ya, berat aku dah naik & mungkin tak turun2, huhuhuu...

    12/12/2008 3:20 pm  
    Blogger afid said...

    tuan rumah da balik ke?
    update!update! hahaha

    12/14/2008 11:47 pm  
    Blogger zam said...

    salam.. apa kabo azam? aku aziz, ingat lg ke??? free call aku 0123075174. aku kat sli river lg...

    6/22/2009 2:33 pm  

    Post a Comment

    Links to this post:

    Create a Link

    << Home